Friday, February 22, 2008

La ordinea zilei

Este un grup pe facebook cu o lista de cerinte pe care le indeplinesti cand studiezi la UCU. Una dintre ele suna asa: "You know you're studying at UC when... you never realized there are so many people smarter than you". Urmatoarea cerinta spune "You know you're studying at UC when... you never realized there are so many people dumber than you". Ultima mi s-a confirmat azi.

Eram la cursul de drept si discutam cazul The Crown vs. Dudley and Stevenson. In acest caz cei doi il mancasera pe un al treilea cetatean al Imperiului Britanic, in timp ce erau pe o pluta in mijlocul oceanului, fiind infometati. In mijlocul discutiei o domnisoara draguta, de felul ei, ridica mana in mijlocul sedintei si spune consternata "But who's to say that Dudley's and Stevenson's lives are more important than the Crown's?". Te provoc, raspunde intrebarii.

In alta ordine de idei, s-a intamplat incredibilul azi. La pranz, la masa internationala, doua romance converseaza cu lumea. La un moment dat incep sa vorbeasca una cu alta. Dupa cateva minute de discutie se intorc amandoua spre bulgaroaicele de la masa si realizeaza ca vorbisera una cu alta in engleza timp de cateva minute bune fara sa isi dea seama ca impart mai mult de o limba comuna.

Gotta love foreign schooling. If I won't be able to speak proper Romanian in the summer, I'm suing them.